Зорянський ЗДО ясла-садок
Рівненська область, Рівненський район

Педагогічна рада №3 «Оптимізація освітнього процесу в умовах воєнного стану»

Порядок дня 

1. Про виконання рішень попередньої педради. Інформація секретаря. 

2. Про оптимізацію освітнього процесу в умовах воєнного стану, у тому числі з дітьми з ООП, і створення безпечного освітнього середовища для здобуття освіти та педагогічної діяльності. 

2.1. Про дотримання правил безпеки під час освітнього процесу та психологічну підтримку його учасників. Виступ з обговоренням у «загальному колі». Практичний психолог.  

2.2. Про організацію діяльності дітей під час перебування в укритті: ефективні форми роботи. Педагогічний порадник вихователя, Салата Оксана. Самоаналіз, обмін досвідом вихователів усіх вікових груп. 

2.3. Про створення умов для якісної інклюзивної освіти в ЗДО: хто що зробив. Обмін досвідом. Асистенти вихователів: Глодовська Ірина, Лебідь Вікторія, Демидко Сабрина, Парфенюк Соломія. 

2.4. Про виконання Плану заходів щодо зміцнення здоров’я дітей у ЗДО. Довідка-звіт. Сестра медична старша Пікуза Ольга. 

2.5. Про особливості організації освітнього процесу в ЗДО в умовах воєнного стану, у тому числі з дітьми з ООП, створення безпечного освітнього середовища для здобуття освіти та педагогічної діяльності. Довідка за результатами тематичного вивчення. Вихователь-методист Крупич Валентина. 

2.6. Виставка-презентація картотеки ігор та вправ в укритті. Виставка-презентація. Усі педагогічні працівники. 

3. Про результати анкетування педагогічних працівників щодо якості освітніх і управлінських процесів у ЗДО. Аналіз анкетування. Директор Янковська Людмила.  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *